HOME

Daniels Groep BV

vandenbroek administratie is een uitkomst voor ons! Als klein bedrijf kun je niet altijd inschatten hoeveel administratief en aanverwant werk je in welke periode hebt.Lees meer >>
 

Welkom op de website van vandenbroek administratie te Ulestraten.

Veel ondernemers onderschatten het, maar de administratie en de administratieve processen zijn belangrijk voor het succes van uw onderneming.
Echter als ondernemer bent u liever bezig met het echte ondernemen dan met de boekhouding of het organiseren van de diverse administratieve ondersteunende processen.

Alles waar u geen tijd voor heeft, kunnen wij voor u uit handen nemen, zodat u meer tijd heeft voor het ondernemen. Of het nu gaat om administratief of secretarieel werk, het organiseren van een zakelijke bijeenkomst: wij staan voor u klaar! Een ondernemer moet van alle markten thuis zijn. Dit omvat onder andere inkoop, verkoop, administratie, personeel, etc. Het is echter onmogelijk om dit allemaal met gelijke aandacht en kennis te doen. Vaak speelt de factor tijd, onderbezetting, gebrek aan kennis een rol of zijn er dringendere zaken.

U heeft bij ons één contactpersoon die gemakkelijk en op korte termijn bereikbaar is. Desnoods buiten de reguliere kantoortijden om.
We doen dit graag voor u en dat stralen we uit!

Onze kracht? We staan opvallend dicht bij onze klanten.
Uw voordeel? U kunt gericht urenondersteuning inkopen, hoeft geen werkplek in te richten, krijgt flexibiliteit en toch gegarandeerde continuïteit.

Wij zijn er trots op om u op deze site kennis te laten maken met ons bedrijf en nodigen u uit om deze kennismaking niet te beperken tot een virtuele: wij staan u graag met raad en daad te woord!